Tractarea automobilelor

Astazi, serviciul de tractari auto a devenit unul dintre cele mai solicitate servicii, intrucat lumea moderna dispune de nenumarate masini. Si acest numar mare de masini implica instantaneu un numar mare de accidente, situatii neplacute pe drumuri si multe alte lucruri pe care ar fi ideal de ocolit. Dar, dupa cum este stiut, orice sofer, fie incepator, cat si profesionist, trece printr-un accident rutier mai devreme sau mai tarziu. Daca vi s-a creat o problema pe drum, atunci nu va faceti griji. Sunati la evacuatorii nostri, care vor veni la dvs. in 20 de minute, vor incarca cu grija vehiculul dvs. si il va transporta in siguranta la punctul dorit. Ne ocupam de absolut orice tip de transport, de la moped pana la vehicole specializate folosite in agricultura. Pentru a fi de folos fiecarui client, arsenalul nostru detine de cele mai bune modele de evacuatoare, care sunt gata de a fi utilizate in orice moment. Avem mai multe tipuri de evacuatoare:evacuator cu platforma sparta, cu platforma hidraulica, pentru vehicule comerciale, cu troliu si altele. Echipa noastra este formata din lucratori profesionisti care au cunostinte aprofundate despre masini, transportare si pastrarea acestora. Din acest motiv, dealungul activitatii noastre, nu am primit niciodata plangeri sau critici catre de angajati. Apreciem foarte mult fiecare client, prin urmare, orice miscare, orice cuvant si actiune in compania noastra vor fi pline de dragoste, respect si siguranta. Evakyator ofera cel mai adesea servicii vehiculelor de teren care cad in gropi, santuri sau in zapada. Pe langa vehicule de teren, primim comenzi si de la soferii de autoturisme care se afla intr-o situatie neplacuta pe autostrazi si pe drumurile orasului. Tractam si motociclete, motorete, biciclete, ATV-uri, scutere acvatice si a ale vehicule mici, de asemenea. Putem fi contactati desigur si atunci cand este nevoie de tractat o masina care urmeaza a fi scoasa din exploatare.

De ce anume la noi sunt cele mai bune servicii de tractare a automobilelor
* Operatorul va va suna inapoi in mai putin de 1 minut;
* Cost redus fix;
* Lucru 24/7;
* Transportare interurbana al oricarui vehicul;

Orice companie de evacuare este apreciata datorita costului accesibil si calitatea transportului de care detine aceasta. Evakyator are cele mai bune calitati care nu inceteaza sa-i uimeasca nici pe cei mai experimentati soferi. Ceea ce tine de compania noastra, ar trebui sa va amintiti urmatoarele lucruri:nu va trebui sa asteptati mult;evacuatorul va ajunge in mai putin de 20 de minute;lucram fara taxe suplimentare si deceptii;nu am avut cazuri negative in timpul lucrului;transportam chiar si cele mai deformate masini;oferim o garantie pentru serviciile noastre;facem reduceri mari fiecarui client;indiferent unde va aflati, evacuatoarele noastre vor fi aproape.

Ce trebuie sa spuneti operatorului atunci cand inregistrati un serviciu de tractari auto
 Iata ca ati ajuns la momentul de a ne contacta pentru cel mai bun serviciu de tractari auto din intreg Chisinaul, dar ce ar trebui sa comunicati operatorului, astfel incat acesta sa va inteleaga corect si sa trimita evacuatorul necesar. Totul este foarte simplu, trebuie sa retineti doar cateva lucruri:explicati clar ce s-a intamplat cu dvs. si masina dvs.;in ce stare se afla masina;unde va aflati, este foarte important aici sa nu confundati adresele si sa determinati locatia exacta;adresa finala unde va trebui transportata masina.
Nu uitati ca in timpul tractarii trebuie sa aveti permis de conducere, documentele de inmatriculare a masinii, precum si asigurarea. Daca aveti nevoie de documente care sa confirme apelul si plata pentru tractare, atunci va rugam sa informati de aceast lucru atunci cand discutati cu operatorul.

 

Solicitați apel

Trimite mesaj